dimarts, 2 de desembre del 2008

MANDALA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A LA PLAÇA MAJOR DE VIC










El diumenge dia 30 de novembre hi va haver una acte contra la Violència de Gènere a la Plaça Major de Vic que va comptar amb diferents grups de dones de la comarca.
L'acte va començar a les 11 del matí i el va obrir la Marta Selva (presidenta de l'Institut Català de les Dones) i la Gràcia Ferrer (regidora de l'Ajuntament de Vic). Ens donaren la benvinguda, i van fer un petit parlament i mentre és començava el treball de confegir la mandala, la Teia Crosas ens va ensenyar dues danses per la pau que les varem ballar abans de fer la mandala i quant ja l'habiem acabat. A més hi havia xocolata calenta amb coca, tot i que feia un matí explèndit és va posar d'alló més bé.
Quant es va acabar la mandala i varem ballar l'última dansa, la Gràcia Ferrer va donar l'acte per acabat i ens va encoratjar a continuar lluitant contra la violència, perquè, va dir, és feina de tots i de totes.
Aquí us deixem una petita de mostra de la confecció de la mandala i de les danses.



TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...