dimarts, 5 de juny del 2012

TARADELL CAMINA

Avui comença el TARADELL CAMINA, una iniciativa de Som Dones que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell, el Centre Excursionista de Taradell, el CAP de Taradell i Protecció Cívil - Voluntaris Taradell.
És tracta d'un programa de promoció de la salut adreçat a tota la població, amb l'objectiu de que s'animin a practicar activitat física totes aquelles persones que no en realitzen, amb la finalitat de crear un hàbit, aconseguir millor qualitat de vida i que es camini tot l'any.
Les caminades han estat preparades pel Centre Excursionista Taradell i seran diferents cada dia, tindran una durada d'1 hora a 1 hora i mitja i es faran els dimarts i dijous dels mesos de juny i juliol. Sortirem i arribarem de la Plaça de les Eres i l'hora de sortida serà puntualment a 2/4 de 9 del vespre.
És una activitat voluntària i gratuïta.
Qui vulgui participar-hi ha d'omplir una butlleta de consentiment, qui encara no ho ha fet ho podrà fer el mateix dia abans de sortir. Amb aixó no es compromet pas a fer totes les caminades, tothom pot fer-ho al seu ritme i segons les seves necessitats.
Des de Som Dones volem agraïr a la Lluïsa Sañé, regidora de cultura de l'ajuntament de Taradell per la seva implicació en el projecte, a la Carme Delgado presidenta del Centre Excursionista Taradell, juntament amb els membres del centre per l'entusiasme en la preparció de les rutes, i a en Jaume Cutrina pel desplegament i seguiment que en faran des de Protecció Cívil, i també, a tothom que en participi perquè, sense vosaltres el projecte no podria tirar endavant.
Moltes gràcies i que disfrutem d'aquestes caminades!!!!

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...