dilluns, 1 de juny del 2020

NOTICÍES

Bon dia a totes i a tots els que de tan en tan passeu per aquesta pàgina. Des de que va començar la pandèmia, hem estat reclosos a casa i des de les entitats no hem pogut fer les activitats que normalment fem, ens hem adonat que les xarxes socials son un bon aliat, per aquest motiu començarem a utilitzar-les amb més normalitat, per a començar us convidem al nostre canal de Youtube, nou de trinca i que l'estrenem amb la Vídeo Xerrada que la Sylvia de Bèjar ens va fer sobre LA SEXUALITAT I L'EMPODARAMENT DE LES DONES, emmarcat en el Dia Internacional d'Acció per a la Salud de les Dones del passat dijous 28 de maig. El trobareu aquí:
https://www.youtube.com/channel/UCWPLnE0bAoh_v1V4p6WSmGg

També començarem les setmanes amb NOTÍCIES sobre les dones i durant la setmana us anirem donant a conèixer diferents iniciatives de les Comissions que formen Som Dones. Sí alguna te ganes de treballar amb nosaltres només ens ho ha de dir, podeu fer-ho des del nostre mail: somdones@hotmail.com.

NOTÍCIES:
Aquesta pandèmia ha fet estralls en la població mundial, hem perdut moltes vides i si com hem vist, el confinament ha estat una de les millor traves que s'han posat a la malaltia, també té la seva part negativa, ha obligat a dones i a nenes a conviure amb el seu maltractador.



Seguiu-nos a tots els canals que tenim oberts:
https://www.facebook.com/Som.Dones/
a Twitter: @Som_Dones
Instagram: som.dones
mail: somdones@hotmail.com

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...