dimarts, 29 d’abril del 2008

La Generalitat premia un reportatge televisiu de la periodista taradellenca Mercè Cabanas

La Generalitat de Catalunya va atorgar la setmana pasada els Premis al Civisme als mitjans de Comunicació 2007 i en la modalitat de televisió el guardó ha estat per el reportatge televisiu “Condemnats a treballar” de Jordi Miras, Albert Ponsatí, Lluïsa Tarrida i la taradellenca Mercè Cabanas.

Els premis de Civisme guardonen els treballs o conjunts de produccions que hagin sobresortit pel seu tractament dels valors cívics i pel seu impacte social en l'àmbit de la comunicació.

El reportatge "Condemnats a treballar" exposa un repte actual de la Justícia. El treball en benefici de la comunitat per penes menors a través del testimoni de cinc persones que han complert Mesures Penals Alternatives (MPA) a Catalunya per haver comès delictes o faltes sense haver d’anar a la presó. Es tracta d'un document audiovisual inèdit a Catalunya perquè mai s’havia tractat a televisió en forma de reportatge malgrat que ha tingut molta presència informativa en els darrers mesos com a conseqüència de l’enduriment de la legislació penal i l’extensió dels Treballs en Benefici de la Comunitat (TBC).

La Mercè Cabanas està actualment vivint a Mèxic DF motiu pel qual no va poder ser present el passat dimarts al Palau de La Generalitat a recollir el premi de les mans de Jordi Ausàs, nou Conseller de Governació.


Des de SOM DONES ens volem afegir a les FELICITACIONS!
FELICITATS MERCÈ!!!

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...