dissabte, 27 de febrer del 2010

ACTES DEL DIA DE LA DONA


Nomès falten 8 dies, el proper dissabte dia 6 tindrà lloc la 3a. Mostra de Cuines del Món.

Els actes per conmmemorar el Dia de la Dona començaran el divendres dia 5 amb la inauguració de l'exposició "veïnes, ciutadanes" a les 8 del vespre al Centre Cultural Costa i Font. Una exposició de l'Institut Català de la Dona, l'exposició és una manera de retre homenatge a les dones que als any 70 van promoure diferents moviments populars a barris de ciutat i a pobles, està clar que a l'exposició no hi són totes les protagonistes però si que les que hi són present en son una mostra visible del que s'esdevingué aquella decada.

I sense desmereixer l'exposició, el dissabte dia 6 a partir de les 6 de la tarda i també al Centre Cultural Costa i Font, tindrem el plat fort, la 3a. MOSTRA DE CUINES DEL MÓN, que per tercer any volem donar a conèixer per mitjà de la gastronomia la diversitat cultural que tenim al nostre poble.

Veniu i participeu d'aquests actes, sapigueu cuantes dones es van moure a la decada dels 70 perque els seus barris fossin millors, i disfruteu d'un viatge al voltant del món des del paladar.

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...