dissabte, 26 de febrer del 2011

4a.MOSTRA DE CUINES DEL MÓN

Un any més, i ja en són 4!!!, s'acosta la 4a. MOSTRA DE CUINES DEL MÓN, dins els actes que Som Dones organitza en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

L'esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 5 de març al Centre Cultural Costa i Font a partir de les 6 de la tarda.
En aquest espai donarem la volta al món amb els sentits, podrem degustar les menges típiques dels paisos participants i alhora escoltar la música que els identifica, a més tothom tindrà la posibilitat de conèixer de primera mà el que vulgui saber de la seva cultura, les seves tradicions....
Des de Som Dones creiem que hi ha més coses que ens uneixen que no pas que ens separen i que cal aterrà murs que ens imposibiliten l'acostament.
L'entrada valdrà 5€, a més hi haurà TALLERS DE CUINA per a nens i nenes, i un espai de lectura, cedit per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, perque els més menuts i no tan menuts puguin entrenenir-se llegint o mirant un conte.

També i dins els actes del 8 de març Som Dones tindrà muntada l'exposició "FEDERICA MONTSENY 1905-1994", una dona amb una trajectòria avançada per al seu temps que la portà a convertir-se en la primera dona ministra de l'Estat espanyol. És una exposició de l'Institut Català de la Dona i hi serà del 4 al 20 de març.

I al dia 8 de març a les 8 del vespre i en col·laboració amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, l'espectacle "A DUES VEUS" a càrrec de la companyia Re-Creat (Sara Martínez i Helena de la Torre), la qual defineix l'espectacle com "un recorregut introspectiu de reflexió plural femenina a travès de dues veus que s'interrelacionen. Ànima, cos i moviment ens guien en un viatge on totes hi podem trobar la nostra empremta. Les actrius Helena de la Torre i Sara Martínez, aporten un recull literari de poesia i de prosa on estan presents els textos de Montserrat Abelló, Marta Pessarrodona, Helena de la Torre, Mario Benedetti i d'altres. En aquest mateix acte és llegirà el Manifest del Dia Internacional de la Dona Treballadora, i en acabat ho celebrerem amb un petit refrigeri.
Esperem que tots els actes siguin del vostre gust i podem comptar amb la presència de tots i totes.

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...