diumenge, 11 de març del 2012

5a. MOSTRA DE CUINES DEL MÓN

Ahir i per 5è any consecutiu es va celebrar la Mostra de Cuines del Món, i com cada any va ser un exit de públic i de participants. En total hi van haver 14 països, i tothom va poder degustar els plats típics d'aquests països.

Des de Som Dones donem les gràcies a totes i a tots els que feu possible que un any més la festa hagi sortit rodona. Donem les gràcies a les persones que han participat i han tingut la feina de fer els plats del seu país: COLÒMBIA, FRANÇA, NEPAL, ROMANIA, MARROC, CATALUNYA, EUSKADI, ANDALUSIA, PERÚ, BOLÍVIA, ARGENTINA, POLÒNIA, íNDIA i al col·lectiu SAFAREIG DE DONES d'Osona juntament amb DONES PER LA PAU d'Osona, a totes i tots moltes gràcies. També fem extensible les gràcies al grup de teatre CANYA QUE NO ÉS CONYA, que amb el seva actuació farcida de bon humor ens va fer passar una molt bona estona.


Podeu trobar fotografies de la Mostra al bloc de Taradell:


Aquesta que hem posat n'és una.

Gràcies també als responsables del bloc pel reportatge.

I també podeu veure més fotos a la pàgina del Facebook d'en Toca Sons, resulta que també hi era i ens va passar desaparcebut enmig de la gentada, sort que es va comportar i no ens consta que amenacés a ningú perque li dones tastets de franc!!



Gràcies de nou a totes i a tots els que hi participeu i els que acudiu puntualment a aquesta festa que l'estem consolidant entre tots.



MOLTES GRÀCIES!!!!

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...