dimarts, 26 d’octubre del 2021

CONCENTRACIÓ MENSUAL CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Som Dones Taradell hem acordat convocar, de manera indefinida, una concentració mensual amb els objectius de visibilitzar i denunciar tots els actes de violència masclista i mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes. 


Convoquem, l’últim dissabte no festiu de casa mes, a les 12h del migdia, davant de l’Ajuntament, totes les persones que comparteixin la voluntat de mostrar el seu rebuig contra la violència masclista, directa o indirecta, i de promoure la igualtat de gènere. 

Segons el Consell d’Europa, entre el 20% i el 50% de les dones d’Europa són víctimes de violència a mans de la seva parella. El dia que escrivim aquesta nota, a l’Estat espanyol, hi ha hagut 66 feminicidis. 

La nostra resposta a aquesta colpidora situació és el posicionament ferm de denúncia i l’acció. Passem a l’acció, i pretenem que aquestes convocatòries esdevinguin una eina de sensibilització, de creació de sinergies entre tota la ciutadania. Ens proposem anar deslegitimant el sistema de creences que sustenta les agressions masclistes, que es transmet generació a generació, i posar de manifest la necessitat de posar fi a aquesta violència amb mesures de prevenció educatives i socialitzadores. 

Primera convocatòria: Dissabte, 30 d’octubre a les 12h, davant de l’Ajuntament de Taradell.Us hi esperem, per trencar el silenci. 

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...