dimecres, 11 de febrer del 2009

8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA


El dia 8 de març és el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA, i des de SOM DONES hem organitzat una exposició i la 2a. MOSTRA DE CUINES DEL MÓN.
El dia 6 de març, desprès de P S I Q U E contes de com les dones se les empesquen (ara i sempre) per viure i fer viure, a càrrec d'Albert Estengre
que organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a les 8 del vespre, s'inaugurarà l'exposició DONES EN LLUITA PER UN ALTRE MÓN POSSIBLE a la sala d'exposicions del Centre Cultural Costa i Font, és una exposició del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.
El dissabte dia 7 es farà la 2a. MOSTRA DE CUINES DEL MÓN, gràcies a l'exit que va tenir l'any passat, ens hem tornat a animar, tindrem nous paisos i la participació del col·lectiu SAFAREIG DE DONES de Vic i és farà a partir de les 6 de la tarda a la Sala Gran del Centre Cultural Costa i Font, l'entrada serà a 4€ i permetrà degustar de tots els menjars, a més aquest any hi tindrem música en directe a la mateixa sala amb els grups INUMAZIGH i TREPADELLA.
Us animem a tots i a totes a participar d'aquests actes.

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...