dissabte, 14 de març del 2009

GRÀCIES

Us fem un tastet del que van ser les celebracions del Dia Internacional de les Dones. El primer acte va ser organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font el divendres dia 6 a les 8 del vespre: P S I Q U E contes de com les dones se les empesquen (ara i sempre) per viure i fer viure, a càrrec d'Albert Estengre




Tot seguit es va inaugurar l'exposició "Dones en lluita per una altre món possible" del Centre de Cultura Francesca Bonnemaison, és una exposició de cartells i fotografies al voltant de la celebració del 8 de març. A través d'aquesta exposició podem seguir l'evolució del moviment feminista, els temes i les reivindicacions que l'han ocupat i preocupat de manera especial en cada moment i les formes d'acció i de participació que ha anat desenvolupant. Aquesta exposició hi serà fins el dia 22 de març.






El dissabte 7 de març, vigília del Dia Internacional de les Dones, vàrem celebrar la 2a. Mostra de Cuines del Món, va ser una exhibició de plats de diferents llocs del món: Andalusia, India, Nepal, Marroc, Polònia, Rumania, Cuba, Perú, Colombia, Uruguay, Nicaragua, País Valencià, Catalunya, Italia i la participació del col·lectiu "Safareig de Dones" d'Osona, amb dones de Mali, Senegal...etc.
Les dues sales del Centre Cultural Costa i Font es van fer petites, gràcies a l'afluència de gent que hi va haber durant tota la tarda. Vàrem poder gaudir de la música del grup INUMAZIGH i del grup TREPADELLA.
Des d'aquí volem donar les GRÀCIES a totes i a tots els que vàren participar-hi amb els seus plats, ja que sense ells aquesta festa no tindria raó de ser.
Moltes gràcies també a totes les persones que vareu voler participar-hi, ja que la vostra presència en aquest esdeveniment ens anima a continuar, per tant podeu estar-ne segurs que hi haurà una 3a. Mostra de Cuines del Món l'any vinent.










Si voleu veure més fotos us aconsellem que entreu en aquest bloc http://farcintfaixa.blogspot.com/, a part de més fotografies de la Mostra hi trobareu una extensa informació de molts altres esdeveniments

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...