dimarts, 3 de març del 2015

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A TARADELL


Un any més arribem al 8 de març, al DIA INTERNACIONAL DE LES DONES, com cada any des de Som Dones hem preparat un seguit d'actes per commemorar més que celebrar aquest dia.
Començarem el dijous 6 de març a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall de Taradell amb la LECTURA DEL MANIFEST d'enguany, continuarem amb el monòleg VA DE PIROPOS a càrrec de Sandra Rossi i que hem organitzat conjuntament amb la Biblioteca, i després farem la inauguració de l'exposició al vestíbul de Can Costa ROSTRES DE DONES cedida un cop més per l'ONG Ajuda en Acció.
El dissabte 7 de març li toca el torn a la ja consolidada MOSTRA DE CUINES DEL MÓN que aquest any arriba a la 8a. edició i comptarem amb un bon ventall de paisos que ens oferiran el menjar més típic, també tindrem tallers per a nens i nenes i la col·laboració especial del grup de danses del Centre Shindia de Granollers.


Al mateix dia 8 de març, diumenge a les 12 del migdia hi haurà la inauguració de l'exposició FILAR, TEIXIR I COSIR. ABANS I ARA al Museu del Camp de Les Lloses de Tona, en la qual Som Dones hi ha participat portant diferents objectes.
I per acabar el 14 de març a les 6 de la tarda a la sala del mig del Centre Cultural Can Costa tindrem un CINE-FÒRUM amb la pel·lícula PAGO JUSTO del director Nigel Cole i que tracta de la diferencia salarial entre els homes i les dones i ho centra en un fet real que va passar l'any 68 a la població anglesa de Dagenham a la seva planta de la FORD on 187 van començar una vaga.

A part d'aquests actes organitzats per Som Dones també podeu veure que des de la Biblioteca i des de El Punt Jove també se n'han organitzat.
Esperem comptar amb tots vosaltres, i una vegada més us recordem que tots aquests actes estan oberts a tothom, a dones i a homes... perquè només junts podrem fer un món millor i més just.

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...