dimecres, 21 de maig del 2014

TARADELL CAMINA

Estem a punt de començar una nova edició del TARADELL CAMINA. Un any més i amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Centre Excursionista i els Voluntaris de Protecció Civil, el TARADELL CAMINA ja s'està treien la pols per tornar a caminar pel terme de Taradell aquests propers dos mesos de juny i juliol.
El format serà el mateix, els dimarts i dijous de 2/4 de 9 a les 10 del vespre i sortida de la Plaça de les Eres.
No son caminades per anar depressa, son caminades per caminar a un ritme en que poguem parlar entre nosaltres i com cada any no està permesa la participació amb animals de companyia. També recordem que els menors han d'anar amb una persona responsable i que en cap cas l'organització se'n farà responsable.
El proper dissabte 31 de maig a la tarda s'obriran les inscripcions a la parada que Som Dones tindrà al Pujoló a la Festa de l'Esport, hi serem des de 2/4 de 6 fins a les 8 del vespre. Intenteu fer les inscripcions abans i així el dia que comencem podrem sortir puntualment.
Animeu-vos i veniu a fer salud amb nosaltres!!!

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...