dijous, 17 de novembre del 2016

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ LAGRIMAS NEGRAS A L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES


Aquest passat dimecres 16 de novembre una representació de Som Dones va ser a la inauguració de l'exposició LAGRIMAS NEGRAS a la seu de l'Institut Català de les Dones.

És un projecte d’art social de l’artista Alejandra Corral (Kuska) que denuncia la greu violació de Drets Humans que suposa el delicte del tràfic d’éssers humans (TEH).

El tapís, que s’exposarà a la seu de Barcelona de l’Institut Català de les Dones  del 16 al 30 de novembre,  és el resultat d’una creació artística col·lectiva en la que han participat 2.245 dones procedents de 46 països, entre les quals hi ha víctimes del TEH que han estat ateses a SICAR cat.

L’obra està formada per una peça central (90 x 90 cm) que representa una dona ajaguda sobre una banqueta, a la qual se li ha parat el cor de dolor. A aquesta peça, s'han afegit 1.962 petits tapissos que han confeccionat diferents participants del projecte. Aquestes peces representen les "llàgrimes vessades per les dones víctimes de TEH, els Drets Humans de les quals es violen diàriament".

A la presentació no es va poguer comptar amb la presència de la presidenta de l'Institut Català de les Dones però sí que hi va ser la directora Núria Balada.

És una exposició impressionant que cal anar a veure. Hi podeu anar fins al 30 de novembre.

Aquí us en deixem una mostra:










TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...