dimecres, 16 d’abril del 2008

LES TRANSFORMACIÓNS DEL COS DE LA DONA EN L´ÀMBIT DE LA MODA I LA FOTOGRAFÍA

Divendres dia 18 d’abril a les 7 de la tarda al Museu Abelló de Mollet del Vallès:
Taula rodona dins l’exposició de la fotògrafa Judith Vizcarra L’ORGULL DE L’ABSÈNCIA.

LES TRANSFORMACIÓNS DEL COS DE LA DONA EN L´ÀMBIT DE LA MODA I LA FOTOGRAFÍA

Amb la participació d’ Elina Norandi (professora d’història de l’art l'Escola Superior d'Art i Disseny "Llotja" de Barcelona, i del màster d'Estudis de la dona de la Universitat de Barcelona) i Judith Vizcarra (fotògrafa).

Sota el títol L´orgull de l´absència la fotògrafa molletana Judith Vizcarra mostra la transformació del cos extern de la dona, imposada per les circumstàncies d´una malaltia, el càncer, i d´una intervenció, la mastectomia. Aquest canvi produeix també una mutilació íntima que nomès la dona pot entendre i copsar.
Aquest projecte artístic té per objectiu, mostrar la bellesa interior de les models a través de la fotografia. Neix d’una trobada entre la fotògrafa i Montserrat Rovira, afectada per una mastectomia. És un projecte que va creixent a mida que s’afegeixen més persones afectades per la mateixa malaltia, el que el converteix en un procés en curs.

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...