dimarts, 15 d’abril del 2008

Teatre-fòrum: “Qüestió de temps”, a Les Franqueses del Vallès

Enguany, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, a Les Franqueses del Vallès s'ha endegat una campanya de sensibilització sobre la conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

Entenent que la divisió sexual del treball, que tradicionalment ha mantingut als homes com a protagonistes de l’àmbit públic i a les dones del privat, es troba al rerafons de les desigualtats socials entre dones i homes, aquesta campanya té per objectiu promoure el repartiment equitatiu de les tasques reproductives (de cura i de la llar), i informar de les novetats legislatives en matèria de drets laborals que incorpora la Llei per a la Igualtat efectiva entre dones i homes, aprovada al març del 2007, entre elles el permís de paternitat.

Dins de les activitats programades en aquesta campanya, presenten el teatre-fòrum, que sota el nom “Qüestió de temps”, pretén fer-nos reflexionar al voltant de la conciliació de la vida quotidiana i la laboral.
L’obra és a càrrec del grup de teatre social Creacció i tindrà lloc a Can Ganduxer (Av. De la Sagrera, 1, Corró d'Avall). Les Franqueses del Vallès, el proper 18 d’abril a les 6 de la tarda. Per tal de facilitar l’assistència i participació de mares i pares, es posa a la vostra disposició un servei gratuït de ludoteca al mateix centre.

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...