dimecres, 25 de setembre del 2013

TORNEM A ANAR A LA MATERNITAT D'ELNA!!!!!!!!

TORNEM A ANAR A LA MATERNITAT D'ELNA!!!!!
Aquest cop amb una guia de luxe, la mateixa ASSUMPTA MONTELLÀ, l'autora de llibres com: La Maternitat d'Elna, El seté camió, Camins de Llibertat, El silenci dels Telers..... Ella ens acompanyarà i ens portarà al que ella anomena LA RUTA DE L'EXILI. Anirem a LA PLATJA D'ARGELERS, LA MATERNITAT D'ELNA I A COTLLIURE, serà el diumenge 6 d'octubre.


Teniu de temps fins el 30 de setembre de fer la vostra inscripció a la botiga de la Margarita Puig, al Passeig Sant Genís al davant de la parada del bus.

PROGRAMA DE LA SORTIDA:
8h. sortida de l'aparcament de la Carpa de Taradell

10h. parada tècnica a l'àrea de servei de l'autopista de l'Empordà, (wc, café, esmorzar de l'entrepà de casa o de la cafeteria)
11,30-12,30h Argelers (platja amb visita al monólit i cementiri)
13h -15h. Cotlliure (dinar) qui porti carmanyola, hi ha molts llocs per dinar (en el passeig marítim) i qui vulgui dinar de restaurant, hi ha temps per entaular-se
15-15,30h. visita al cementiri Cotlliure a la Tomba de Machado. Lectura de poemes, etc.
16h-18h Visita a la Maternitat d'Elna 
18h. tornada
20,30h. arribada

Les places són límitades i hi podeu venir amb marit i fills.
El preu per persona és de 25€ i inclou el bus, les entrades a l'edifici de la materntiat d'Elna, i tot el guiatge (lectures, explicacions, etc.) de l'Assumpta Montellà.
ANIMEU-VOS QUE LA SORTIDA S'HO VAL!!!!!!

TALLER DE CUINA DE NADAL

Aquest any per col·laborar amb la Marató de TV3, farem un TALLER DE CUINA DE NADAL el proper dimecres 14 de desembre a Can Costa, Centre Cul...