divendres, 30 de maig de 2008

LÍNIA D'ATENCIÓ A LES DONES EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA

La línia d'atenció a les dones en situació de violència és un servei gratuït i confidencial, i atén les demandes relacionades amb situacions de violència contra les dones, sigui quina sigui la seva forma d'expressió.Aquesta línia d'atenció telefònica compta amb professionals, advocades, psicòlogues, etc. que atenen els casos de forma especialitzada, i que poden contactar amb serveis d'emergència si és necessari.

El telèfon 900 900 120 funciona tots els dies de l'any durant les 24hores del dia, i s'atenen:

- Peticions d'informació efectuades per dones que viuen situacions de violència.

- Peticions d'informació sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d'assistència a la violència contra les dones.

- Sol·licituds d'assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.


Les persones que truquin al servei poden expressar-se en català, castellà, francès, anglès, àrab o rus. La línia 900 900 120 també ofereix servei a través de correu electrònic i de xat.

RUTA LITERÀRIA

SOM DONES comparteix un tastet de la Ruta Literària d'enguany. La preparem amb molta il·lusió perque és una oportunitat única: la protag...